top of page
hortensia blomster

Kursplan til Kinesiologi og Akupunktur

Dette omfattende kurset gir deg en solid forståelse av østlig filosofi, spesielt prinsippet om de fem elementene - tre, ild, jord, metall og vann. Dette danner grunnlaget for vår felles opplæring innen kinesiologi og akupunktur. I løpet av de første 4 timene utforsker vi hvordan disse elementene påvirker kroppen og helsen vår gjennom vår tankemessige tilstand.

I helgen fortsetter vi vårt dybdeløp, fra kl 10 til 16 på lørdager og søndager, med fokus på testing, balansering og opprettelse av harmoni i kroppens organer gjennom ulike punkter på kroppen. Vi dykker inn i testing og balansering for aspekter som smerte, energi, psykiske traumer og tidligere skader.

Etter å ha fullført tre helger, vil du oppnå en omfattende forståelse av kroppen som kinesiolog, og du vil bli tildelt et DIPLOM. For de som ønsker å ta det videre, tilbyr vi en Klassisk Akupunktur-dybde. Dette inkluderer en dypere forståelse av meridianene, spesifikke akupunkturpunkter og deres psykiske relasjoner til våre organer.

Etter totalt 9 helger integrerer vi eksterne pasienter i vårt læringsmiljø og jobber sammen med dem. Ved slutten av denne reisen vil du motta ditt velfortjente DIPLOM.

Hver kurshelg er priset til kr 3250,-, med en faktura som blir sendt etter hver helg og en betalingsfrist på 14 dager. Vi er forståelsesfulle når det kommer til utfordrende tider, og det er mulighet for delt betaling om nødvendig.

Kursdatoer og steder:

  • OSLO: 13 til 15. September, AKUPUNKTUR & KINESIOLOGI KURS

  • BERGEN/KNARVIK: 26 til 28. September. AKUPUNKTUR & KINESIOLOGI KURS

  • STAVANGER: 2 til 3 Mai kl: 17:00. LYMFEDRENASJEKURS

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt læringsmiljø og ta del i din faglige utvikling på dette spennende kurset.

Sist oppdatert: 17.04.2024 kl: 11:20

  • facebook-round-color-icon
bottom of page