top of page

Regresjonsterapi med Jarle Tamsen

Jarle Tamsen (jamur.dk). Jarle er Cert EFT/TFT-Terapeut, Kinesiolog, Coach, Akupunktør, Spirituel Psykoterapeut, Homøopat.

Helgekurs i "Regressionsterapi" med individuell kinesiologitest.

 

Trænger du at kende din fortid?

Få bevidsthed om dine tidligere liv.

 

Kursets temaer er:

Forstå dig selv og andre gennem at se verden fra sjælens perspektiv. Symptomer, som ikke lader sig løse med vanlig terapi, kan skyldes karmiske belastninger.

 

Du lærer på kurset at teste årsaker tilbake i tid ved at bruge kinesiologitest. Du får en teoretisk og praktisk baggrund til at arbejde med regression både i dette liv og tidligere liv.

 

Du lærer terapeutiske redskaber til at skabe balance mellem nutidens ubalancer og årsaker i fortiden.

 

Du vil få en teoretisk baggrund som er hentet fra esoterisk og antroposofisk visdom. Vi vil også arbejde med de nyeste teorier inden for epigenetik og metamedicin, som fortæller at alle sygdommes årsag skyldes traumer.

 

Når traumer nulstilles kan kroppen heale sig selv. Det er påvist, at traumer påvirker vore genetiske koder, og derfor lærer du teknikker til at identificere traumer og sygdomskoder og teknikker til at behandle dem.

 

Du vil lære om de universelle spilleregler og principper (lysets love), der er udviklet specielt for menneskeheden. Lovene gemmer sig som koder i de 4 store sygdomme: TB, cancer, syfilis og psoria.

Vi vil arbejde i grupper, hvor alle vil modtage en test og selv være tester.

 

Til kurset er der udviklet kursusmateriale, som findes på PDF-filer. De kan anvendes på din pc, din Ipad eller du kan selv vælge at trykke dem. Litteraturhenvisning om nye principper, som danner grundlag for de ny healing: ”Intelligente celler”, ”Healing code” og ”Metamedicin”.

 

Forudsætning for kursus er at kunne muskelteste med kinesiologi (minimum er kursus i Kinesiologi 1, som kan tages hos Gustav Heggelund).

 

Pris: 2800 kr Kursuskompendium er includeret i prisen.

Tidspunkt: Fredag: 10. marts 2017 17.00 - 21.30

Lørdag: 11. marts 10.00 – 17.00

Søndag 12. marts 10.00 – 16.00

 

Påmelding til Gustav Heggelund, 91720707, helbredi@gmail.com

 

Jarle Tamsen er Cert EFT/TFT-Terapeut, Kinesiolog, Coach, Akupunktør, Spirituel Psykoterapeut, Homøopat.

 

Sidste 30 år: Holistisk klinik med rådgivning i kinesiologi, homøopati, esoterisk psykoterapi, akupunktur, stress-håndtering og andre alternative behandlingsformer.

Medejer af Vejle Kinesiologiskole. Forfattervirksomhed og forlag for undervisningsbøger. Er certificeret coach med personligheds-analyser som speciale.

Har gennem de sidste 20 år arbejdet indgående med teosofi og udviklet kinesiologiske test og øvelser, der gør teosofien til et stærkt redskab, der kan anvendes i dit personlige liv og i klinikarbejde.Lærer i 12 år indtil 1987.

bottom of page